Ennerdale Country House Hotel
Northern Lakes
Over 130,000 hotels worldwide
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
The award-winning 3-star Ennerdale Country House Hotel peacefully rests within easy reach of Whitehaven in the spectacular countryside on the outskirts of the Lake District.

Each of the 30 guestrooms features modern amenities that will charm both business and leisure guests wishing to benefit from the utmost relaxation.

Providing only the highest levels of comfort and service, this elegant hotel boasts a sophisticated and luxurious atmosphere, premier facilities, and a team of professional staff to ensure an unforgettable stay.

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

  Lentokenttiä
  • Barrow-In-Furness, England, UK (BWF-Walney Island) - 28.50 mi
  • Carlisle, England, UK (CAX) - 41.24 mi
  • Douglas, England, UK (IOM-Ronaldsway) - 53.55 mi
  • Blackpool, England, UK (BLK-Blackpool Intl.) - 54.16 mi
  Museot
  • Haig Colliery Mining Museum - 3.94 mi
  • Printing House Museum - 12.25 mi
  • Cumberland Toy & Model Museum - 12.40 mi